Первый городской портал Барышевка Березань
Воскресенье, 05.05.2024, 07:58
Кто сейчас с нами?
В избранное...
Меню сайта
Анекдотец...
Случайный анекдот:
Мини-чат
200
Статистика
35 000 компаний рекламируют свои товары и услуги здесь! Украина онлайн Каталог сайтов robo.org.ua Бесплатный каталог сайтов "Мир сайтов", добавить сайт, увеличить ТИЦ, PR
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Работа сайта
Закладки
Главная » 2010 » Август » 10 » У Київській області продовжують горіти торф'яники
17:40
У Київській області продовжують горіти торф'яники
У двох районах Київської області продовжують горіти торф'яники. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій в області, передає радіо "Свобода". 

Згідно з цією інформацією, рятувальники гасять спалах торф'яників площею 0,3 гектари в селі Раківка Вишгородського району і займання торф'яників площею 5 га в селі Соснівка Іванківського району.


Як повідомили в МНС, спалахи торф'яників вже ліквідовані в селі Озера Бородянського району і в смт. Гостоміль Ірпенської міськради. Крім того, повністю ліквідована пожежа на сміттєвому звалищі в селі Нові Петровці Вишгородського району площею 2 га.


В той же час в Криму представники військ берегової оборони Військово-морських сил (ВМС) Збройних сил України (ЗСУ) виявили і оперативно погасили вогнища спалаху в Керчі і недалеко від селища Перевальне. У всіх гарнізонах ВМС ЗСУ є в наявності 36 штатних пожежних розрахунків загальною чисельністю близько 300 осіб, у розпорядженні яких знаходиться 37 пожежних автомашин.


У Донецькій і Луганській областях пожежна небезпека досягла найвищого - п'ятого - класу. З початку серпня майже щодня пожежні підрозділи Донецької залізниці допомагають підрозділам МНС боротися з вогнем на території сільськогосподарських угідь і лісонасаджень недалеко від зони відведення залізниці. У липні пожежні автомобілі Донецької залізниці на гасінні пожеж використовувалися 11 разів.


У свою чергу ДАІ приступила до патрулювання лісів і лісопаркових масивів у зв'язку із забороною в'їзду до цих місць внаслідок високої пожежної небезпеки, заявив сьогодні заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Сергій Будник. За його словами, на в'їздах до лісів були встановлені дорожні знаки, що забороняють в'їзд транспортних засобів, а за порушення вимог знаку водії притягуються до адміністративної відповідальності. Зокрема, з 4 серпня складено більше 1300 таких протоколів. Штраф за невиконання вимог знаку "В'їзд заборонений" складає від 255 до 340 грн.


Нагадаємо, напередодні жителям окремих районів Києва дошкуляв запаху горілого, який був обумовлений тліючими торф'яниками в Дарницькому районі і смиттєзвалищем, що горіло біля м. Вишгород, повідомляла прес-служба Держкомлісгоспу України. Так, в Дарницькому районі поблизу Дарницької теплоелектростанції були зафіксовані дві торф'яні пожежі площею 0,3 і 0,5 га кожна. Площа торф'яників, що горіли в селі Раківка Вишгородського району, в селі Озера Бородянського району, в селищі Гостоміль Ірпенського району досягала 1,35 га. Також напередодні горіли торф'яники в Пирятинському районі Полтавської області, недалеко від села Березова Рудка. Вогнем були пошкоджені поверхневі поклади торфу на площі 3 га.


Відзначимо, що надзвичайна спека протримається на всій території України до 20 серпня, як мінімум, за даними Гідрометеоцентру МНС.

ВАРТА

Просмотров: 587 | Добавил: MasterIkill | Теги: пожар, Область, Киев, торрф | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Погода
Баннеры партнеров
Бровары.info

Васильков.INFO
Поиск
Наши Партнеры
  • Бровары.info Информационный портал
  • ДНЗ "Ржищiвський професiйний лiцей"
  • Яготын Инфо"
  • Мы Вконтакте!!!
  • Все о Спутниковом ТВ
  • Интернет3 от CDMA Ukraine
  • Интернет 3G Барышевка, Барышевский район, Березань
  • Календарь
    «  Август 2010  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031
    Архив записей
    Календарь
    Ваш IP адрес
    Тест скорости
    Облако тэгов
    Реклама
    Satkeys Media Group © 2024 Конструктор сайтов - uCoz