Первый городской портал Барышевка Березань
Воскресенье, 28.04.2024, 22:01
Кто сейчас с нами?
В избранное...
Меню сайта
Анекдотец...
Случайный анекдот:
Мини-чат
200
Статистика
35 000 компаний рекламируют свои товары и услуги здесь! Украина онлайн Каталог сайтов robo.org.ua Бесплатный каталог сайтов "Мир сайтов", добавить сайт, увеличить ТИЦ, PR
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Работа сайта
Закладки
Главная » 2010 » Апрель » 26 » Працівниками Київської обласної митниці затримано обладнання для чистки басейнів
21:56
Працівниками Київської обласної митниці затримано обладнання для чистки басейнів

Згідно товаросупровідних документів, з території Євросоюзу на адресу одного з вітчизняних підприємств, акредитованих в зоні діяльності Київської обласної митниці, прямувало обладнання для чистки басейнів в асортименті. Митники, а саме працівники служби по боротьбі з контрабандою та порушеннями митних правил Київської обласної митниці, вирішили перевірити законність цієї зовнішньоекономічної операції, тобто ретельніше вивчити документи на вантаж. 

Як виявилося, дані про частину вантажу, а саме про частини насосів для рідин в комплекті, взагалі були відсутні в документах, наданих митникам для контролю. Разом з тим, згідно кваліфікаційного рішення, винесеного фахівцями відділу номенклатури та класифікації товару Київської обласної митниці, виявилося, що значна частина товару ввозилася не за своїм найменуванням згідно українського Класифікатора товарів зовнішньоекономічної діяльності. Як встановила перевірка, в результаті ціна за одиницю товару перевищує задекларовану майже втричі.

Таким чином, в ході митного огляду вантажу виявлено товари, які підлягають обов’язковому декларуванню у разі переміщення через митний кордон України, точні відомості про які не були зазначені у вантажній митній декларації. Зекономити на сплаті необхідних відрахувань на ввезення товару підприємцям не вдалося.

Складено протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення. Передбаченого статтею 340 Митного кодексу України (недекларування). Предмети правопорушення загальною вартістю понад 70 тисяч гривень вилучено до винесення судом рішення у справі.

http://vartainfo.com.ua/

Просмотров: 681 | Добавил: MasterIkill | Теги: в зоні діяльності Київської обласно, з території Євросоюзу, вантаж., митники | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Serega  
0
Мда tongue tongue tongue

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Погода
Баннеры партнеров
Бровары.info

Васильков.INFO
Поиск
Наши Партнеры
  • Бровары.info Информационный портал
  • ДНЗ "Ржищiвський професiйний лiцей"
  • Яготын Инфо"
  • Мы Вконтакте!!!
  • Все о Спутниковом ТВ
  • Интернет3 от CDMA Ukraine
  • Интернет 3G Барышевка, Барышевский район, Березань
  • Календарь
    «  Апрель 2010  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930
    Архив записей
    Календарь
    Ваш IP адрес
    Тест скорости
    Облако тэгов
    Реклама
    Satkeys Media Group © 2024 Конструктор сайтов - uCoz