Первый городской портал Барышевка Березань
Вторник, 07.05.2024, 19:49
Кто сейчас с нами?
В избранное...
Меню сайта
Анекдотец...
Случайный анекдот:
Мини-чат
200
Статистика
35 000 компаний рекламируют свои товары и услуги здесь! Украина онлайн Каталог сайтов robo.org.ua Бесплатный каталог сайтов "Мир сайтов", добавить сайт, увеличить ТИЦ, PR
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Работа сайта
Закладки
Главная » 2010 » Июнь » 23 » На Київщині близнюки-наркомани нападали з ножем на людей
00:30
На Київщині близнюки-наркомани нападали з ножем на людей
В місті Бровари, що на Київщині, міліціонери протягом кількох годин за гарячими слідами затримали 25-річних братів-близнюків, які протягом півгодини скоїли два розбійних напади із застосуванням ножа, повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

Спочатку під приціл братів потрапила молода пара, яка близько десятої години вечора прогулювалася в саду. Приставивши ніж до хлопця, зловмисники відібрали у обох сумки. За півгодини – ще одна жертва: дівчина-підприємець і досі не може отямитися від того, що з нею сталося.

Під загрозою смерті броварчани (дві дівчини і хлопець) віддали зловмисникам все, що було в руках: мобільні телефони, DVD-програвач, банківські картки, ювелірні вироби, іноземну та національну валюту. Все за приблизними підрахунками можна оцінити в 6 тисяч гривень.

Пізно ввечері до чергової частини Броварського міського відділу міліції з різницею в 10 хвилин звернулися дві дівчини, які повідомили про скоєні відносно них злочини із застосуванням зброї. Оперативно зреагувавши на заяви громадянок та отримавши від них прикмети підозрюваних, працівники чергової частини швидко зорієнтували весь піднятий по тривозі особовий склад міськвідділу. Виставлені міліцейські наряди перекрили майже все місто. Дільничні перевіряли адреси, патрульна служба доставляла до міліції ймовірних підозрюваних. Серед майже 50 чоловік, алібі яких за кілька годин довелося перевірити оперативникам, знайшлося двоє – місцевих жителів. Як з’ясувалося, брати-близнюки вже неодноразово були засуджені за подібні злочини і кілька місяців тому вийшли з в’язниці. А нападали на людей вони тому, що мали забезпечити себе черговою дозою наркотиків.

Беззаперечними доказами причетності наркоманів до злочинів стали речі, які працівники міліції вилучили у них вдома. Своє потерпілі впізнали. По закінченню слідства награбоване повернуть власникам.

За словами начальника Броварського МВ Сергія Семікопа, лише завдяки злагодженим діям всіх служб міськвідділу підозрювані затримані та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. У скоєному вони зізналися. Проти близнюків порушені дві кримінальні справи за ч.2 ст. 187 «Розбій». Зловмисникам загрожує від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


http://vartainfo.com.ua/

Просмотров: 614 | Добавил: MasterIkill | Теги: Напад, київщина, близнюки-наркомани | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Погода
Баннеры партнеров
Бровары.info

Васильков.INFO
Поиск
Наши Партнеры
  • Бровары.info Информационный портал
  • ДНЗ "Ржищiвський професiйний лiцей"
  • Яготын Инфо"
  • Мы Вконтакте!!!
  • Все о Спутниковом ТВ
  • Интернет3 от CDMA Ukraine
  • Интернет 3G Барышевка, Барышевский район, Березань
  • Календарь
    «  Июнь 2010  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930
    Архив записей
    Календарь
    Ваш IP адрес
    Тест скорости
    Облако тэгов
    Реклама
    Satkeys Media Group © 2024 Конструктор сайтов - uCoz