Первый городской портал Барышевка Березань
Воскресенье, 28.04.2024, 03:58
Кто сейчас с нами?
В избранное...
Меню сайта
Анекдотец...
Случайный анекдот:
Мини-чат
200
Статистика
35 000 компаний рекламируют свои товары и услуги здесь! Украина онлайн Каталог сайтов robo.org.ua Бесплатный каталог сайтов "Мир сайтов", добавить сайт, увеличить ТИЦ, PR
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Работа сайта
Закладки
Главная » 2010 » Апрель » 22 » Чиновника, який отримав рекордний хабар, відпустили на волю
14:47
Чиновника, який отримав рекордний хабар, відпустили на волю
Слідчі прокуратури відпустили на волю екс-голову Броварської райдержадміністрації Київської області Миколу Діденка, якого раніше було спіймано на хабарі в 11 млн. гривень. Про це заявив віце-прем'єр-міністр Володимир Сівкович. Чиновник дорікнув Генеральній прокуратурі, яка "за останні декілька місяців відпустила сімох найрезонансніших хабарників”. "Це або халатність, або злочин. І така "стабільність” Генпрокуратури мене як віце-прем'єра не задовольняє”, — зазначив він і привів у приклад кримінальну справу проти Миколи Діденка, яку нібито недавно було закрито. 

У Генеральній прокуратурі критику міністра не прийняли. Як з'ясувалося, скандальний чиновник справді знаходиться на волі, але під підпискою про невиїзд. Такий запобіжний захід вибрав суд. Слідчі не закривали проти нього кримінальну справу. "На сьогоднішній день у цій справі складається звинувачувальний вирок, і найближчим часом її буде направлено до суду”.


Нагадаємо, голову Броварської райдержадміністрації Миколу Діденка було затримано у грудні 2008 року співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю при отриманні "першого траншу” хабара в 11 млн. грн. за оформлення документації про виділення 36 і 40 га землі під будівництво коттеджного селища. Усього чиновники планували отримати хабар у розмірі $42 млн., повідомляли раніше в міліції. Це абсолютний рекорд зафіксованого хабара в країні.


Як розповів депутат Київської обласної ради Андрій Павлов, чиновники, яких зловили на місці злочину, планували посприяти у виділенні комерційним структурам декількох десятків гектарів землі біля об'їзної дороги між Броварами і селом Требухів.


Тим часом у броварських хабарників, які вже більше року усунені з своїх посад, знайшлися «послідовники». Як стало відомо, в даний час під слідство потрапив в.о. начальника Управління Держкомзему в Броварському районі Київської області, який був призначений на цю посаду в листопаді 2009 року. В середині березня 2010-го проти нього було порушено кримінальну справу у зв'язку з отриманням хабара за виділення землі. Як вказано в матеріалах судової справи (адвокати підозрюваного через суд намагаються звільнити свого клієнта з-під варти під підписку про невиїзд), чиновник попався на хабарі у розмірі $30 тис., яку збирався отримати за сприяння у виділенні 118 га землі. Всього він вимагав за свої послуги $40 тис. 

джерело: Дело
Просмотров: 787 | Добавил: MasterIkill | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Погода
Баннеры партнеров
Бровары.info

Васильков.INFO
Поиск
Наши Партнеры
  • Бровары.info Информационный портал
  • ДНЗ "Ржищiвський професiйний лiцей"
  • Яготын Инфо"
  • Мы Вконтакте!!!
  • Все о Спутниковом ТВ
  • Интернет3 от CDMA Ukraine
  • Интернет 3G Барышевка, Барышевский район, Березань
  • Календарь
    «  Апрель 2010  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930
    Архив записей
    Календарь
    Ваш IP адрес
    Тест скорости
    Облако тэгов
    Реклама
    Satkeys Media Group © 2024 Конструктор сайтов - uCoz